To je za vse tiste, ki ste še negotovi.

Ste bili nekoč v boljši formi, danes pa ste na točki, ko se vam je nabralo nekaj odvečnih kilogramov? Imate še v omari tisto obleko, ki bi jo radi znova oblekli?

Kdo bi vam zameril – hiter življenjski tempo, služba oz. posel, družina, pomanjkanje časa in fokusa na vseh koncih. Danes ni lahko izgubiti odvečne maščobe. Našim prednikom je bilo po eni strani lažje, veliko so fizično delali in/ali veliko prehodili, prav tako pa jim ni bilo na voljo tako veliko sladkih in slanih kalorij, ki jih uživamo zaradi pomanjkanja časa in blaženja stresa.

V EMS20 smo na podlagi mojih in izkušenj drugih trenerjev razvili program, kjer vam odstranimo vse prepreke na poti do izgube odvečne maščobe.

Nimate časa za trening? Super, naši treningi so dolgi 20 minut. Pridite pred, med ali po službi, ali pa vskočite kar med popoldanskimi obveznostmi.

Se spopadate z bolečinami ali poškodbami? EMS vadba je zelo primerna za vse, ki imate mišično-skeletne težave. Pod budnim očesom trenerja bomo te težave omilili ali v celoti odpravili, gibanje je nenazadnje zdravje.

Morate izgubiti več kot 6 kilogramov? Nič hudega, ne da se vsega naenkrat. Izguba telesne teže je tek na dolge proge in ne šprint. V programu boste izgubili kolikor je planirano, potem pa se boste odločili, če podaljšamo sodelovanje.

Vas skrbi kako do nas? Naš studio ima skoraj centralno lokacijo v Ljubljani za Bežigradom. Nahajamo se zraven Zavoda za zaposlovanje in imamo svoje parkirišče. Z lahkoto smo dostopni z avtom, kolesom ali peš za vse, ki živite ali delate v Ljubljani ali okolici.

Ne veste kaj jesti, da bi shujšali? V okviru programa dobite jedilnik, kjer natančno piše kaj morate jesti.

Ne znate kuhati? Recepti v jedilniku so sila preprosti in priprava ne vzame več kot 20 min.

Se nimate časa ukvarjati z načrtovanjem in pripravo hrane? V okviru jedilnika dobite za vsak teden tudi nakupovalni seznam, da greste lahko samo enkrat v trgovino, ali stvari preprosto naročite iz trgovine na dom.

Se vam zdi program drag? Da, se povsem strinjam. Upam celo, da je najdražji, ker lahko z gotovostjo trdim, da je tudi najboljši! Raje kot da konkuriramo s ceno, dostavimo ljudem to kar jim obljubimo, kar pa tudi nekaj stane. Sicer pa je kar nekaj naših strank preizkusilo cenejše opcije, pa so vseeno prišli k nam in izgubili kilograme.

Se bojite, da boste začeli nekaj kar ne boste mogli dokončati? V okviru programa je tudi tako imenovana komponenta odgovornosti, dodeljen vam bo trener, ki bo poskrbel, da se boste plana držali. Skupaj boste naredili plan, pomagal pa vam bo tudi, če se pojavi kakšna zagata ali vprašanje vezano na program.

Kaj vključuje BREZPLAČEN EMS 20 posvet?

Individualni posvet z osebnim trenerjem

Posvet na podlagi vaših vadbenih ciljev

Pregled poškodb ali bolečin v telesu

BREZPLAČEN uvodni trening

Ugotovitev ali ste pravi kandidat za program

    Ime in priimek*

    Telefon*

    E-pošta*

    Zanimanje