Prijavi se na BREZPLAČEN posvet in preizkušnjo treninga

Kaj vključuje BREZPLAČEN EMS 20 posvet in preizkušnja?

Individualni posvet z osebnim trenerjem

Posvet na podlagi vaših vadbenih ciljev

Pregled poškodb ali bolečin v telesu

BREZPLAČEN uvodni trening

Ugotovitev ali ste pravi kandidat za program

  Ime in priimek*

  Telefon*

  E-pošta*

  Zanimanje

  Za vas smo pripravili nov program, s katerim boste garantirano izgubili kilograme!

  Tistim, ki ste bili nekoč v formi, danes pa ne morete shujšati, bom povedal kako izgubiti maščobo s sistemom EMS vadbe.

  Naj se vam najprej predstavim, sem Andrej – osebni trener in lastnik vadbenega studia EMS20. Kljub temu, da sem športno aktiven že vse življenje, sem se tako kot vi, v preteklosti že soočil s prekomerno telesno težo. Ob spoznanju, da bi bilo za moje zdravje in boljši izgled bolje, da izgubim vsaj 10 kilogramov, sem se podal na pot izgube maščobe. Kmalu sem bil preplavljen s številnimi dietami, načini prehranjevanja, takšnimi in drugačnimi načini vadbe, poglobil sem se v vse. Kljub zelo dobremu znanju iz biologije in anatomije, mi je bilo na začetku zelo težko pluti po tem morju različnih možnosti in ločevati dobro od slabega.
  Zato se sploh ne čudim, da je večini ljudi tako težko izgubiti odvečno maščobo.
  Po tem, ko sem preučil večino diet in sistemov, sem prišel do zaključka, da vse deluje po enakem principu. Torej, da poješ manj kot porabiš.

  A umetnost ni v tem, kako manj pojesti, umetnost je v tem, da manj poješ in nisi ves čas lačen! Ko to enkrat osvojiš, enostavno nimaš občutka, da si na “dieti,” kilogrami pa “letijo dol”.

  Tako sem po številnih prehranskih dogodivščinah naletel na preprosto formulo, ki mi je omogočila, da sem izgubil maščobo, zadržal mišice in novo telesno sestavo na dolgi rok tudi obdržal in to brez lakote.

  V našem EMS20 studiu smo zato razmišljali, kako to prehransko formulo združiti z EMS vadbo, da bi še povečali učinke izgube maščobe na eni strani in oblikovanja telesa na drugi strani. Izkazalo se je, da EMS vadba kot najsodobnejša oblika vadbe, in naša prehranska formula odlično sodelujeta, saj še skrajšata čas, ki je potreben za doseg rezultatov.
  To se je izkazalo v testnih primerih, ko sem preizkušal koncept na nekaterih od mojih varovancev. Pogosto se mi je dogajalo, da so mi “jamrali,” kako so ves čas siti in da jim kdaj sploh ne paše več jesti, vendar pa sem vztrajal, da je dobro, da vse pojejo kar je na planu, saj bi bili sicer v prevelikem kalorijskem minusu.
  To pa bi lahko pomenilo prehitro izgubo maščobe in posledično odpor telesa do nadaljnje izgube maščobe.

  Izboljšanje v telesni sestavi, so dosegli prav vsi, ki so se lotili programa.

  Pravzaprav smo ga zasnovali tako, da je nemogoče, da za koga ne bi deloval. Precej skeptičen je bil moj kolega Igor, ki je trdil, da je on že vse poizkusil in da nič ne deluje ter da ima take gene, ki mu onemogočajo izgubo trdovratne maščobe okoli trebuha. No tudi njemu sem se nasmejal, ko mi je nekega dne poslal sms, da ni variante, da tisti dan poje dovolj hrane, da ne bi bil v prevelikem kalorijskem minusu in da gresta z ženo kar na pico. 😀

  Program smo zasnovali tako, da je prilagojen hitremu življenjskemu tempu. EMS vadba je že sama po sebi takšna, da ne vzame veliko časa in v 20 minutah (30 min s tuširanjem in preoblačenjem) izvleče iz vas maksimum. Prehranski plani so prilagojeni posamezniku in enostavni, za vsak teden pa vam bomo tudi pripravili nakupovalni seznam, za enostaven nakup vseh sestavin. Da bi se še lažje držali celotnega plana, pa bodo skrbeli naši trenerji, ki bodo redno preverjali skladnost s programom in svetovali ob kakšnih zagatah. Nahajamo se v Ljubljani za Bežigradom in imamo lastno parkirišče, tako da hiter dostop ni problem.
  Vse to in naša pripravljenost, da najdemo primerne termine za vsakogar nam omogoča, da vsakdo lahko pride k nam in izgube te trmaste kilograme.

  Prijavite se na BREZPLAČNO preizkušnjo in posvet!

  Ali

  Kliknite TUKAJ za dodatne informacije o programu.